| Kletsen op de Bok
Ontspannen coachingsgesprekken
tijdens een menritje met paard en koets

Stap uit de drukte van het dagelijkse leven en ervaar de rust en sereniteit van de natuur tijdens “Kletsen op de Bok” bij De Vroede Vrouw.

Terwijl we ontspannen over de zandpaden rondom Ulicoten rijden, gedragen door de rustige tred van een van mijn paarden voor de koets, komen de verhalen vaak vanzelf.

Het buiten zijn, ver weg van de snelweg, creƫert een omgeving waarin je je vrij voelt om je gedachten te delen en te reflecteren op waar je tegenaan loopt in het leven.

De Kracht van een Gesprek in de Natuur

Tijdens de rit is er ruimte voor jouw verhaal. Of het nu gaat om persoonlijke kwesties, twijfels, of gewoon de behoefte om met iemand van gedachten te wisselen, de rustige en open omgeving helpt je om te ontspannen. Veel mensen merken dat het gesprek makkelijker verloopt wanneer ze buiten zijn en genieten van de natuur om hen heen. De spanning valt weg, en er ontstaat ruimte om open en eerlijk te praten.

Paardencoaching met de Natuur als Inspiratiebron

De invloed van de natuur en de beweging van de koets helpen je om in het moment te zijn. Het inspannen van het paard voor de koets, het opstappen op de bok, en vervolgens in een heerlijk rustig tempo door het landschap te rijden, brengen je terug naar een eenvoudiger tijd. Deze ervaring maakt je hoofd leeg, geeft je nieuwe energie, en zorgt ervoor dat je loskomt van dagelijkse zorgen.

Een Moment voor Jezelf om Te Reflecteren

Na de rit nemen we de tijd om na te genieten met een kopje koffie of thee. Dit is jouw moment om even stil te staan bij de ervaring, bij wat je hebt gedeeld, en wat je hebt ontdekt. “Kletsen op de Bok” is meer dan alleen een ritje met de koets; het is een kans om jezelf op te laden, nieuwe inzichten te krijgen, en een stap dichter bij je persoonlijke groei te komen.

Ervaar Kletsen op de Bok bij De Vroede Vrouw

Ben je klaar voor een uniek coachingsgesprek dat je meeneemt uit de dagelijkse drukte en je helpt om tot rust te komen? Neem contact op met De Vroede Vrouw en plan jouw sessie “Kletsen op de Bok”.

Laat de kracht van de natuur, de beweging van het paard, en een goed gesprek je helpen om weer in balans te komen.

kletsen op de bok
Scroll naar boven